Home Actualitate Se reiau zborurile Constanța – Istanbul
Actualitate - Breaking news - vineri 26 februarie 2021

Se reiau zborurile Constanța – Istanbul

Vești bune pentru cei care iubesc vacanțele în Turcia. Din 28 martie se reiau zborurile între Constanța și Istanbul. Avionele vor decola de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu de două ori pe săptămână, vinerea și duminica.

Potrivit conducerii aeroportului Mihail Kogălniceanu, la această decizie au contribuit atât solicitările pasagerilor, cât și încrederea operatorului aerian că aeroportul poate asigura condiții sanitare de maximă siguranță.

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța anunță că începând cu data de 28 martie 2021, se redeschid zborurile pe ruta Istanbul – Constanța – Istanbul, operate de compania aeriană națională a Turciei.

”La decizia de a relua cursele pe aeroportul din Constanța, au contribuit atât solicitările transmise de pasageri cât și încrederea operatorului aerian în condițiile de siguranță și securitate asigurate de aeroport cu privire la sănătatea pasagerilor, a salariaților și a celorlalți colaboratori care desfășoară activități pe aeroport” – a precizat directorul general al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Ionuț Artagea.

Zborurile pe ruta Constanța – Istanbul vor avea loc de două ori pe săptămână, vinerea și duminica.

Durata călătoriei va fi de o oră și cinci minute, iar biletele se găsesc pe site-ul companiei aeriane naționale a Turciei, dar și în agențiile de turism partenere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Primarul Constanței, la plantat copaci

Primarul Vergil Chițac, la plantat copaci în Parcul Tăbăcăriei și pe taluzul de la Modern.…