marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Se scumpește transportul în Delta Dunării

Se scumpește transportul în Delta Dunării

de Ileana Gheorghiu

Se scumpește transportul în Delta Dunării. Transportatorii au anunțat că vor să mărească tarifele cu cel puţin 10 lei, începând de luna viitoare.

Motivul îl reprezintă creșterea preţurilor la combustibil, potrivit președintelui Asociaţiei Operatorilor Navelor de Agrement şi Transport Rapid (AONATR), Ștefan Ivanov. Citez. “În fiecare lună, avem o creştere de 50 de bani, 80 de bani pe litru, ceea ce nu va mai putea fi susţinut şi toată lumea se gândeşte la o creştere. Nu va fi o dublare de preţuri, chiar dacă benzina fără accize a fost 3 lei, iar acum a ajuns la 6 lei şi se intenţionează să ajungă la 7 -8 lei. Va fi o creştere cu 10-20 de lei pe serviciu, de agrement, de transport’, a menţionat preşedintele Ivanov. În momentul de faţă, preţul unei călătorii Tulcea-Sulina este de 50 de lei pentru un localnic, în timp ce un turist plăteşte 70 de lei. Reprezentantul Asociației a vorbit și despre numărul de turiști. Acesta susține că în Delta sunt acum cu 50% mai puțini turiști față de aceeași perioadă a anului trecut.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult