vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Se taie iarba în Parcul Tăbăcăriei

Se taie iarba în Parcul Tăbăcăriei

de Redacția Dotto
Parcul Tăbăcăriei
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

“Mai bine mai târziu, decât niciodată”. Așa pare că și-au spus și reprezentanții Primăriei Constanța, care și-au mobilizat oamenii pentru a curăța și tăia iarba din tot Parcul Tăbăcăriei, după un val de critici la adresa municipalității din partea constănțenilor care reclamau că iarba este mai înaltă decât copiii.

Primăria subliniază că în Constanța și Mamaia a început și dezinsecția și că în curând nici turiștii, nici constănțenii nu vor mai fi deranjați de valurile de țânțari care îi alungă seara de la terase.

Abia acum la final de iunie, Primăria Constanța a găsit resursele și oamenii necesari pentru a tunde bălăriile din Parcul Tăbăcăriei, preferatul constănțenilor și turiștilor pentru alergare și plimbare. Chiar dacă este mai bine mai târziu, decât niciodată, cetățenii taxează lipsa de organizare a administrației locale, căreia îi reproșează că a intervenit abia când iarba a ajuns mai înaltă decât copiii.

În ciuda acțiunii salutare, utilajele folosite de Primărie pentru a tunde buruienile lasă mult de dorit. Unul dintre tractorașele folosite de muncitori scotea astăzi un fum mai gros decât cel al coșului de la sobă…

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța spune că administrația locală are în vedere îmbunătățirea performanței utilajelor, însă deocamdată lucrează cu ce a moștenit de la vechile administrații.

Reprezentanții administrație locale mai spun că problema spațiilor verzi neîngrijite, care i-a nemulțumit pe constănțeni se va rezolva în curând în tot orașul și că în paralel Primăria lucrează și pentru dezinsecția a 600 de hectare de teren din municipiu și stațiunea Mamaia, pentru a îndepărta gângăniile care îi sâcâie pe oameni, în special seara, când aceștia ies să se relaxeze la terase.

Primăria Constanța anunța recent, prin city managerul Felicia Ovanesian, că a achiziționat opt motocoase cu care vor lucra pentru întreținerea spațiilor verzi 15 asistați sociali. Tot administrația locală mai anunță că valoarea utilajelor cumpărate prin achiziție directă pentru îngrijirea suprafețelor verzi ale orașului și stațiunii Mamaia au costat 114 mii de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult