vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Seară de observații astronomice, la Planetariu

Seară de observații astronomice, la Planetariu

de Ileana Gheorghiu

Seară de observații astronomice la secția Planetariu din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

Vineri, 17 martie, între orele 20:00 și 22:30 constănțenii sunt invitați să privească cerul, în așteptarea echinocțiului de primăvară. Împreună cu specialiștii de la Planetariu, vizitatorii vor identifica diverse constelații, vor observa planete, roiuri stelare, stele duble și nebuloase.

Totul se va desfășura sub cerul liber, pe platoul din fața Observatorului Astronomic. Bilete pentru seara de observații astronomice se pot achiziționa fie online, fie de la Casieria complexului în intervalul 20:00 – 22:30. Un bilet pentru elevi și studenți costă 3 lei, iar adulții vor plăti 12 lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult