SEAS 2023 – Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului continuă, la Constanța, cu a patra săptămână.

Reprezentațiile SEAS 2023 au loc la Teatrul de Vară Soveja, pe scena special amenajată din Parcul Arheologic din centrul orașului (pe Bulevardul Ferdinand) și la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța.

Miercuri, 2 august, de la ora 21,00, în Parcul Arheologic, are loc spectacolul ”REM”, susținut de Trupa AICI. Spectacolul durează 1 oră și 10 minute și îmbină fragmente din mai multe proze ale lui Mircea Cărtărescu.

Joi, 3 august 2023, ora 21.00, la Teatrul de vară Soveja, Teatrul Național „Mihai Eminescu” Chișinău prezintă spectacolul „DOSARELE SIBERIEI” după Margareta Spânu-Cemârtan și Ion Moraru, regia Petru Hadârcă

Vineri, 4 august 2023, ora 21:00, în Parcul Arheologic, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava prezintă spectacolul concert pus la cale de Fără Zahăr „PISICI 2”, pe versuri de Bobi Dumitraș și Bobo Burlăcianu, regia muzicală Bobo Burlăcianu.

Sâmbătă, 5 august 2023, ora 21:00, la Teatrul de vară Soveja, Teatrul Național „Mihai Eminescu” Timișoara prezintă spectacolul „ZORBA GRECUL” de Nikos Kazantzakis, adaptare de Hristo Boicev, regia Mihaela Lichiardopol.

Duminică, 6 august 2023, ora 21:00, în Parcul Arheologic, Teatrul Municipal Baia Mare prezintă spectacolul „FLOARE DE CACTUS” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, regia Daniel Vulcu.

Biletele pentru spectacole pot fi achiziționate de la agenția de bilete a TSC din bulevardul Tomis nr. 97, de la Info Desk City Mall, dar și online, pe platforma MyStage. Biletele pot fi, de asemenea, cumpărate și de la casa de bilete din incinta Teatrul de Vară Soveja, casa de bilete de la Parcul Arheologic sau cea de la Sala Studio, cu câteva ore înainte de spectacole.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…