sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Actualitate SEAS: Spectacolul „Zorba Grecul” s-a jucat la Constanța

SEAS: Spectacolul „Zorba Grecul” s-a jucat la Constanța

de Redacția Dotto

Constănțenii pasionați de teatru au intrat sâmbăta aceasta în universul lui Zorba Grecul. Teatrul Național din Timișoara a prezentat spectacolul în cadrul Festivalului SEAS, care are loc în această perioadă la Constanța.

Piesa, printr-o regie artistică semnată de Mihaela Lichiardopol, a adus în prim-plan universul adorat de Zorba, oferind publicului o combinație captivantă de umor, sensibilitate și emoție. Spectacolul nu doar că a tradus în limbaj teatral marea sensibilitate a frumoasei povești cretane, dar a repus în discuție și câteva dintre constantele unei lumi care nu s-a schimbat chiar atât de mult pe cât ne-ar plăcea să credem: violența, însingurarea, dar și iubirea ca forță motrice și catalizator al speranței.

Scenografia spectacolului, cu decoruri semnate de Emil Bejenaru și costume realizate de Gabriela Strugaru-Popa au creat atmosfera autentică a Greciei. Mișcarea scenică a fost asigurată de Alina Ilea, sound și video designul au purtat semnătura lui Sebastian Hamburger, iar Florian Putere s-a ocupat de light design.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult