marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Seaside Speed Race, la Constanța

Seaside Speed Race, la Constanța

de Redacția Dotto

GT Auto Club Sportiv, Federația Română de Automobilism Sportiv și Primăria Constanța organizează sâmbătă și duminică, pe 29 și 30 iulie SEASIDE SPEED RACE, etapa a patra a Campionatului Național de Îndemânare Auto, Super Slalom și Vehicule Electrice. Evenimentul va avea loc în parcarea din str. Lebedei, Plaja Modern – Portul Tomis.

SEASIDE SPEED RACE are ca scop atragerea pasionaților de motorsport în concursurile de îndemânare auto la nivel național și internațional, formarea și dezvoltarea abilităților specifice acestui gen de competiție, spun organizatorii.

Intrarea pentru spectatori este gratuită.

Program
Sâmbătă, 29 iulie: 11:00 – 20:00 – antrenamente
Duminică, 30 iulie: 10:30 – 19:00 – concurs

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult