joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Secțiile de vot se vor închide la ora 22

Secțiile de vot se vor închide la ora 22

de Redacția Dotto

Secțiile de votare se vor închide la ora 22:00. Noutatea se aplică pentru alegerile locale și europarlamentare, care vor avea lor duminica viitoare, pe 9 iunie. Ba mai mult, președinții secțiilor de vot pot decide prelungirea orarului până la ora 23 și 59 de minute, dacă cetățenii se află încă în secție stau la coadă să voteze sau se află în apropiere secțiilor. Decizia a fost comunicată de președintele Autorității Electorale Permanente, Toni Greblă. În județul Constanța votul se va desfășura în 561 de secții, iar pe listele electorale figurează 613.471 de alegători. 250.994 dintre aceștia sunt doar în municipiul Constanța. Românii vor putea vota cu cartea de identitate sau cartea de identitate provizorie, cu paşaportul diplomatic sau paşaportul de serviciu, iar militarii şcolilor militare vor putea să mergă la urne cu carnetul de serviciu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult