Şeful Poliţiei Române, Benone Matei, a declarat, aseară la Constanţa, că accidentul de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit după ce au fost loviţi cu maşina de un şofer drogat, putea fi evitat sută la sută.

„Sută la sută, evident că putea fi evitat! Este evident că au fost o serie de sincope, aici. Din nefericire, factorul de bază este eroarea umană. Din nefericire, au fost o serie de erori impardonabile”, a declarat, la Constanța Benone Marian Matei, șeful Poliției Române.

Benone Matei a fost prezent la Constanţa pentru numirea noului şef al IPJ Constanţa, Mădălina Vlangăr. Aceasta are 45 de ani și a fost șefa Centrului de Cooperare Polițienească Internațională, adică Interpol România.

„În această perioadă, împreună cu specialiștii din IGPR și cu specialiștii de la IPJ Constanța vom face o evaluare și vom veni cu propuneri concrete. Prioritatea mea numărul unu este siguranța cetățeanului și siguranța străzilor pe care circulă copiii noștri”, a subliniat Mădălina Vlangăr, noul sef al IPJ Constanța.

Noua șefă a polițiștilor constănțeni spune că va reorganiza de sus şi până jos IPJ Constanţa. Noul inspectorat va servi drept proiect pilot și va fi un model de orientare pentru restructurarea și altor unități teritoriale ale Poliției Române.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…