Selecționer spaniol la Naționala de Volei

Selecționer spaniol pentru Naționala Feminină de Volei a României! Guillermo Naranjo Hernandez a semnat contractul pe un an, iar obiectivul său este calificarea tricolorelor la Campionatul European din 2023.

În vârstă de 44 de ani, spaniolul Guillermo Naranjo Hernandez se află la a doua experiență în voleiul românesc. El a semnat un contract valabil pe un an cu posibilitate de prelungire. Fost antrenor la CSM Târgoviște în campionatul 2017-2018, acesta a dezvăluit că mai știe cuvinte în limba română și că abia așteaptă să mănânce o ciorbă a la grec.

„Am amintiri foarte plăcute de atunci. Știu să mai spun, Dacă mă gândesc mai mult, găsesc mai multe, sunt multe cuvinte din latină, e foarte asemănătoare cu spaniola, – e același cuvânt, nu?” – Guillermo Naranjo Hernandez, selecționerul naționalei feminine de volei a României

Ibericul spune că este un mare susținător al lui Real Madrid.

„Sunt fan Real Madrid. Nu al lui Cristiano Ronaldo, dar dacă trebuie să aleg între el și Messi, îl aleg pe Cristiano Ronaldo” – Guillermo Naranjo Hernandez, selecționerul naționalei feminine de volei a României.

Unul din obiectivele noului antrenor va fi acela de a încerca să o convingă pe Alexia Căruțașu, care a anunțat că vrea să evolueze pentru Turcia, că naționala României este echipa la care se poate dezvolta așa cum visează.
„O să fac tot ce ține de mine ca ea să se simtă confortabil și să se convingă că avem un program nou, o nouă viziune, în care vrem ca jucătoarele să simtă că sunt importante” – Guillermo Naranjo Hernandez, selecționerul naționalei feminine de volei a României.

” Contractul este pe un an. Iar obiectivul este calificarea la Campionatul European 2023″ – Adin Cojocaru, președintele Federației Române de Volei.
Procesul de selecție a noului selecționer a fost unul lung, pentru că oficialii români au încercat să găsească omul potrivit pentru această funcție.
„Am pornit de la 8 antrenori. Am mai avut trei CV-uri, deci 11, iar în final au rămas trei: doi italieni și un spaniol. Am discutat cu fiecare, am avut două runde de discuții cu fiecare din cei pe care i-am selectat” – Adin Cojocaru, președintele Federației Române de Volei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Din poarta de fotbal, direct la catedră

Antrenorul de portari al formației Farul Constanța a devenit… profesor. Odată cu începerea…