alarmă

Deputatul Bogdan Bola trage un semnal de alarmă în ceea ce privește soarta Pasarelei Regale din stațiunea Mamaia. La aproape un an de la sesizarea făcută de deputatul constănțean, nu se știe încă de cine aparține monumentul istoric. Pasarela regală este în prezent îngropată în nisip pentru conservare și împrejmuită de un gard.

Aflată într-un stadiu avansat de degradare și acoperită de nisip, Pasarela Regală din stațiunea Mamaia rămâne în continuare a nimănui. Deputatul Bogdan Bola , susține că, fostul ministru Claudiu Năsui habar nu are a cui este pasarela, asta la aproape un an de la sesizarea cu privire la situația dramatică a pasarelei. În timp ce autoritățile lasă de izbeliște monumentele istorice ale orașului și nu se îngrijesc de ele, oamenii de arată din ce în ce mai dezamăgiți că nimeni nu ia măsuri în acest sens.

Deputatul constănțean atrage atenția asupra faptului că, monumentul istoric este în pericol, dacă cei responsabili de soarta lui nu fac nimic în privința asta. Acesta a făcut demersuri în acest sens încă de pe vremea când era director la ABADL, dar este dezamăgit că mai marii din minister nici măcar nu știu de cine aparține pasarela și că trag de timp.

Încă din primăvara acestui an, pasarela regală, aflată într-un stadiu avansat de degradare, a fost împrejmuită de un gard și acoperită cu nisip pentru a o conserva, până când autoritățile o vor reabilita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vaccin antigripal gratuit la medicii de familie

Peste 26 de mii de constănțeni s-au vaccinat deja antigripal. Vaccinul se găsește la Const…