Senol Gunes

Senol Gunes, selecţionerul Turciei a recunoscut că echipa sa nu s-a ridicat la nivelul reprezentativei Italiei în partida de deschidere a Campionatului European de fotbal – EURO 2020, disputată vineri seara pe Stadio Olimpico din Roma şi încheiată cu victoria clară a peninsularilor (scor 3-0).

„Speram într-un alt rezultat, însă Italia a fost dominatoare. Primul gol a schimbat lucrurile în repriza secundă şi am pierdut controlul partidei. Din punct de vedere tactic, Italia a fost superioară, a controlat terenul şi mingea. Speram ca echipa mea să reuşească un meci mai bun. Am fost buni în în prima repriză, am jucat bine, am rămas în meci. Am vrut să ţinem mingea, dar Italia a avut posesia şi ne-a sufocat cu presingul lor şi cu un ritm ridicat”, a declarat Gunes la conferinţa de presă pe care a susţinut-o la finalul jocului.

Trebuia să jucăm mai bine. Însă turneul continuă, am pierdut în faţa unei echipe care a jucat pe teren propriu, trebuie să reacţionăm împotriva Ţării Galilor şi Elveţiei. În privinţa meciului din această seară, am dat maximum, dar ar fi fost nevoie de mai multă viteză la pase. Însă jucătorii mei au luptat şi au dat dovadă de caracter„, a adăugat selecţionerul turc.

Italia s-a impus în faţa Turciei prin autogolul lui Merih Demiral (53) şi reuşitele lui Ciro Immobile (66) şi Lorenzo Insigne (79).

Sâmbătă va avea loc celălalt meci din Grupa A, Ţara Galilor – Elveţia (Baku, 16:00).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Reacția MAE în cazul marinarului român ucis în largul Omanului: Urmărim activ investigaţia privind asasinarea cetăţeanului român

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) transmite că va acorda întreaga asistenţă necesară şi …