marți, 25 iunie, 2024
Home DOTTO News Sens unic pe Bulevardul Ferdinand

Sens unic pe Bulevardul Ferdinand

de Redacția Dotto

Se schimbă drumul de acces spre Gara Constanța. Cei care vor să ajungă cu mașina proprie la Gara nu vor mai putea circula pe bulevardul Ferdinand, ci pe stada Cuza Vodă, care va avea în curând două benzi.

Pe Ferdinand Primăria intenționează să amenajeze trei benzi de circulație, dintre care una destinată transportului public în comun, iar celelalte 2 traficului general pe direcția dinspre Gară spre plaja Modern.

Vizat în proiectul “Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a orașului” este Bulevardul Ferdinand, care va avea o bandă dedicată pentru transportul public în comun, iar pe strada Cuza Vodă va fi sens unic pe ambele benzi. Obiectivul proiectului este de a echilibra traficul din zona centrală a orașului și de a crește cota deplasărilor pietonale sau cu bicicleta.

Cetățenii speră că măsurile luate de autorități vor conduce la reducerea traficului din zonă. Tot aceștia transmit că deplasarea cu transportul public în comun sau pietonală este o cale care cu siguranță va influența în bine circulația rutieră.

Întregul proiect trebuie finalizat până în ianuarie 2023 cel târziu, iar valoarea acestuia este de peste 90 milioane de lei, din care 1,8 milioane de lei din bugetul local.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult