duminică, 21 iulie, 2024
Home Utilitare Sensuri unice pe străzile Adamclisi și Suceava din cartierul Tomis Nord

Sensuri unice pe străzile Adamclisi și Suceava din cartierul Tomis Nord

de Redacția Dotto
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Instituirea regimului de sens unic pe străzile Adamclisi și Suceava a fost necesară atât pentru decongestionarea traficului rutier, cât și pentru eliberarea trotuarelor de autovehiculele parcate neregulamentar. Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat în urma consultărilor cu experți în sistematizare rutieră, fiind avizat favorabil de Comisia de Circulație și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.  

Noile reglementări de circulație au fost implementate prin indicatoare și marcaje rutiere, începând cu noaptea de miercuri, 10 iulie 2024. Circulația rutieră se desfășoară astfel:

-pe strada Adamclisi, circulația este permisă dinspre strada Soveja către strada Suceava;

-pe strada Suceava, se circulă dinspre strada Adamclisi spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Polițiștii locali se află în zonă pentru a îndruma conducătorii auto și pentru a-i atenționa cu privire la modificările survenite în trafic. Sunt asigurate măsuri de prevenire în intersecția străzii Suceava cu strada Adamclisi, intersecția străzii Suceava cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Adamclisi, zona Integra.

,,Facem apel la constănțeni să respecte indicatoarele rutiere și semnalele polițiștilor locali care se află pe străzile menționate. Ambele străzi vor face obiectul unui proiect de resistematizare și reorganizare. Lucrările vor demara până la mijlocul lunii viitoare. Trotuarele vor fi refăcute și vor fi amenajate aproximativ 100 de noi locuri de parcare care vor fi puse la dispoziția riveranilor”,

au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult