marți, 16 aprilie, 2024
Home DOTTO News Sesiune Internațională de Comunicări Științifice a Studenților la UMC

Sesiune Internațională de Comunicări Științifice a Studenților la UMC

de Ileana Gheorghiu

Universitatea Maritimă din Constanța a organizat în weekend Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice a Studenților. Participanții au avut posibilitatea de a se prezenta fizic la conferință, iar cei care nu au putut ajunge și-au expus lucrările prin intermediul platfomei digitale a universității.

Studenți ai Universității Maritime din Constanța, dar și din alte universități din țară și din străinătate au participat la Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice a Studenților în care și-au prezentat proiectele. Ca urmare a ridicării tuturor restricțiilor impuse de pandemie, a fost posibilă prezența fizică la eveniment, lucru care i-a bucurat pe studenți.

Lucrările studenților au fost redactate și prezentate în limba engleză și au făcut referire la domenii de interes precum navigație și transport maritim fluvial, aspecte economice și juridice în transporturi, inginerie mecanică, ingineria și protecția mediului în industrie, științe fundamentale și umaniste, dar și inginerie electrică.

La finalul sesiunii, comisia de jurizare constituită din cadre didactice universitare și studenți a acordat diplome și premii tuturor participanților.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult