sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Sesiuni de mentorat și premii, la UMC

Sesiuni de mentorat și premii, la UMC

de Redacția Dotto

Dacă ești elev de liceu și dorești să explorezi oportunitățile din domeniul maritim și să primești sfaturi, atunci alătură-te sesiunilor de mentorat organizate online de UMC.

Vei avea ocazia unică de a interacționa cu experți din domeniul maritim, care îți vor împărtăși experiența lor și îți vor oferi sfaturi prețioase pentru a-ți croi drumul în această industrie dinamică și fascinantă.
Pe lângă oportunitatea de a învăța de la cei mai buni, ai și posibilitatea de a câștiga premii speciale pe parcursul evenimentului! A cincea sesiune online de mentorat din proiectul CNFIS-FDI “UMC Echitate” – “Cheia unei cariere de succes în electronică și telecomunicații” va avea loc chiar astăzi.

Înregistrează-te acum pentru a-ți asigura locul la eveniment! Hai să construim împreună viitorul tău de succes!

Formular înscriere: https://forms.gle/AvT1Qx3BakZWLPgs9

Link zoom Zoom Meeting: https://us02web.zoom.us/j/83742238088…

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult