Dacie

Cristina Stecopîtov e actriță și magician, iar de un an și-a descoperit o nouă pasiune: cursele de mașini istorice, la care merge frecvent și unde concurează cu o Dacie 1100 pe care a botezat-o Nemo.

E frumoasă, talentată, plină de…magie și se dă pe circuit cu mașini vechi de 53 de ani.

„Inițial, mi-am dorit să văd. Am fost întâi copilot, apoi am vrut să fiu pilot , am împrumutat o mașină istorică și am participat” – Cristina Stecopîtov, pilot de vehicule istorice. 

Frumoasa de 32 de ani face senzație atât pe circuit, cât și pe stradă cu o Dacie din 1969 de care este îndrăgostită.

„O iubesc! Este ca și copilul meu, am grijă de ea i-am dat și un nume, Nemo. Universul mi-a adus-o în viața și nu am putut să nu respect promisiunea” – Cristina Stecopîtov, pilot de vehicule istorice. 

Tânăra este oprită frecvent în trafic și întrebată despre mașină.

„ Toată lumea îmi face cu mâna, mă întreabă din ce an este, o admiră și mă încarc cu energia lor pozitivă” – Cristina Stecopîtov, pilot de vehicule istorice. 
Cristina are și un job la fel de interesant.

„Sunt magician încă de la 19 ani, mai nou sunt și actriță, studentă în anul 3 la Actorie, fac spectacole de magie și pentru copii și pentru adulți” – Cristina Stecopîtov, pilot de vehicule istorice.

Cristina știe și ce magie ar vrea să facă pentru anul 2022.

„Să dispară pandemie și să revenim la o viață normală, mi-e atât de dor” – Cristina Stecopîtov, pilot de vehicule istorice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Farul U16, vicecampioană națională

Farul Constanța este vicecampioană națională la juniori U-16! În finala contra formației U…