Șezlongurile din Mamaia

De la debutul sezonului estival, Mamaia se află pe buzele tuturor, ca urmare a lărgirii neașteptate a suprafeței de nisip, dar și din cauza prețurilor cu care jonglează administratorii plajelor. Atenție! De luni până vineri prețul închirierii unui șezlog costă și cu 50 la sută mai puțin decât în weekend. Iar dacă în zona Cleopatra un șezlong costă cel mult 30 de lei, în Mamaia Nord prețul ajunge și la 160 de lei, pentru un baldachin.

Iar dacă plimbarea cu barca nu vă tentează și doriți, în schimb, să stați la soare, pe șezlong, trebuie să știți că în sudul stațiunii Mamaia acesta se închiriează cu maximum 30 de lei.

Cu cât avansezi spre nordul stațiunii, prețurile se măresc, însă la fel și confortul. Pentru amenajarea plajelor exclusiviste, administatrorii au apelat la designeri, astfel că turiștii găsec aici nu doar șezlonguri din lemn, cu saltele groase, confortabile, așezate la distanță unele față de altele, ci și baldachine și decorațiuni exotice. Muzica este atent aleasă, iar servirea impecabilă.

În timpul săptămânii închirierea unui șezlong pe această plajă din nord costă 40 de lei, iar a unui baldachin 80 de lei. De vineri până duminică însă prețurile se dublează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Copiii din Constanța, polițiști pentru o zi

Sute de copii din Constanța au fost astăzi… polițiști. Inspectoratul de Poliție Jude…