duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Șezlongurile din Mamaia, între modestie și lux

Șezlongurile din Mamaia, între modestie și lux

de Andreea Bălan
Șezlongurile din Mamaia

De la debutul sezonului estival, Mamaia se află pe buzele tuturor, ca urmare a lărgirii neașteptate a suprafeței de nisip, dar și din cauza prețurilor cu care jonglează administratorii plajelor. Atenție! De luni până vineri prețul închirierii unui șezlog costă și cu 50 la sută mai puțin decât în weekend. Iar dacă în zona Cleopatra un șezlong costă cel mult 30 de lei, în Mamaia Nord prețul ajunge și la 160 de lei, pentru un baldachin.

Iar dacă plimbarea cu barca nu vă tentează și doriți, în schimb, să stați la soare, pe șezlong, trebuie să știți că în sudul stațiunii Mamaia acesta se închiriează cu maximum 30 de lei.

Cu cât avansezi spre nordul stațiunii, prețurile se măresc, însă la fel și confortul. Pentru amenajarea plajelor exclusiviste, administatrorii au apelat la designeri, astfel că turiștii găsec aici nu doar șezlonguri din lemn, cu saltele groase, confortabile, așezate la distanță unele față de altele, ci și baldachine și decorațiuni exotice. Muzica este atent aleasă, iar servirea impecabilă.

În timpul săptămânii închirierea unui șezlong pe această plajă din nord costă 40 de lei, iar a unui baldachin 80 de lei. De vineri până duminică însă prețurile se dublează.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult