marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Sezon mai lung, în Delta Dunării

Sezon mai lung, în Delta Dunării

de Ileana Gheorghiu
Delta Dunarii

Sezonul turistic în Delta Dunării ar putea fi prelungit de la 4 la 9 luni, iar destinația va fi și mai atractivă pentru turiștii străini. Cel puțin așa arată planurile președintelui Coaliției pentru Dezvoltarea României, Dragoș Anastasiu, care spune că Delta trebuie să devină principalul promotor turistic al României.

Unul dintre principalii actori pe piața industriei ospitalității în Delta Dunării, omul de afaceri Dragoș Anastasiu a punctat importanța pe care Organizația de Management a Destinațiilor o are în promovarea și dezvoltarea turismului, atât la nivel local, cât și internațional.

Deschiderea către străini și mărirea sezonului turistic în Deltă sunt câteva dintre ideile care vor fi implementate în cel mai scurt timp.

Anual în Delta Dunării sosesc cel puțin 170 de mii de turiști, 20 la sută dintre aceștia fiind străini.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult