Vacanță de 1 iunie, pe litoral

Avem turiști mai puțini, dar mai mulțumiți. Asta spun hotelierii de pe litoral. Ei susțin că oaspeții din Mamaia sunt mulțumiți de raportul calitate – preț al serviciilor oferite de HORECA, însă se plâng de aspectul stațiunii.

Operatorii de turism arată cu degetul spre administrația locală pe care o acuză că a lucrările de infrastructură din oraș durează nepermis de mult, iar spațiile verzi nu au fost îngrijite cum trebuie. Peste toate aceste probleme a mai apărut și un tarif mare pentru parcare. Pentru 24 de ore, un turist plătește acum 96 de lei. Primarul a promis eliminarea tarifului pe timp de noapte, dar nu a avansat și o data certă la care s-ar putea întâmpla acest lucru. Hotelierii spun că există însă și vești bune. Un studiu recent care a luat în calcul părerile a peste 3000 de turiști arată că raportul calitate preț pe litoral ar fi satisfăcător. Nu toți oaspeții spun însă acest lucru. Hotelierii spun că în acest weekend hotelurile de la mare vor fi ocupate în proporție de 90%.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…