vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Sfaturile salvamarilor pentru turiști

Sfaturile salvamarilor pentru turiști

de Redacția Dotto
salvamari
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Respectați-ne sfaturile și nu ignorați culoarea steagurilor! Îndemnurile vin de la salvamarii din Mamaia pentru toți constănțenii și turiștii, care vin la plajă. Salvatorii spun că nu de puține ori se întâmpla ca oamenii să ignore semnalele lor, să înoate chiar și atunci când este furtună și să treacă dincolo de geamandură.

Pentru ca vacanța să nu se transforme într-un coșmar, salvamarii ne sfătuiesc pe toți să fim precauți și nu teribiliști, pentru că marea nu iartă. Un alt sfat util ar fi să nu intre în apă după ce au mâncat, că să se odihnească cel puțin 30 de minute până să intre în mare. De evitat este și scăldatul atunci când afară este ceață. Salvamarii spun că prea multe ore petrecute la plajă, în soare, pot fi periculoase. În stațiunea Mamaia pericolul de înec a crescut după lărgirea plajelor, prin îngustarea porțiunii de apă de la mal la geamandură la cel mult 20 de metri.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult