joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Show-uri de artificii vor da culoare cerului de Sfânta Maria

Show-uri de artificii vor da culoare cerului de Sfânta Maria

de Redacția Dotto

Constanța sărbătorește pe 15 august!

Sute de artiști, zeci de evenimente deosebite și mii de oameni care se vor bucura de spectacole de lumini, culoare şi sunet, pentru că focurile de artificii impresionante vor aprinde cerul Constanței pe 15 august.  

Primul show de artificii va fi la ora 13:00, atunci când, pentru 7 minute, toți cei prezenți în Portul Tomis vor asista la o reprezentație inedită, o noutate pentru mulți dintre noi.  

Celălat foc de artificii va dura nouă minute și va avea loc în timpul spectacolului-eveniment, AVE MARIA. Efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu muzica înălțătoare a Corului Madrigal.  

Nu ratați, așadar, un spectacol complet în ziua de 15 august!  

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult