marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Și-a înjunghiat colegul de școală

Și-a înjunghiat colegul de școală

de Redacția Dotto

Un copil de 13 ani din Babadag, județul Tulcea, și-a înjunghiat un coleg de școală în vârstă de 12 ani, într-un conflict spontan.

Cearta dintre cei doi copii a izbucnit pe stradă, iar minorul de 12 ani a fost rănit în zona abdomenului, a femurului stâng şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cazul copilului agresor a fost întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor procedurii incidentului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult