marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Și-a transpus momentele grele din viață în tatuaje

Și-a transpus momentele grele din viață în tatuaje

de Andrei Cernat
tatuaje

Teodora Cucu, cea mai bună gimnastă de aerobic din România, merge la Europeanul din Italia cu gânduri mari: să câștige patru medalii de aur. Tânăra e pasionată de tatuaje, iar unul dintre ele îi acoperă tot șoldul drept, acolo unde în urmă cu câțiva ani, a suferit o intervenție chirurgicală dificilă. 

La 21 de ani, Teodora Cucu a pierdut șirul medaliilor pe care le-a câștigat la gimnastică aerobică. Tânăra se pregătește câte 6 ore pe zi pentru Campionatul European din Italia care va începe pe 17 septembrie și de unde vrea să se întoarcă acasă cu 4 medalii de aur.

Pe lângă gimnastica aerobică, Teo mai are o pasiune:tatuajele! Sportiva are patru desene, inspirate din filozofia ei de viață, dar și din momentele grele prin care a trecut.

Tatuajul care atrage toate privirile este cel care îi acoperă tot șoldul drept.

Claudia Ristea are 16 ani și este om de bază la lotul național de juniori.

Teo va merge la Campionatele Europene de la Pesaro alături de colegii ei de la seniori și de lotul de juniori, iar tinerii își doresc să revină acasă încărcați de medalii.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult