miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Și cu banii dați și fără vacanțe

Și cu banii dați și fără vacanțe

de Redacția Dotto
Și cu banii dați și fără vacanțe

Și cu banii dați și fără vacanțe. În România, aproape că nu există an în care zeci de oameni să nu fie trași pe sfoară de agențiile de turism. Așa li s-a întâmplat și unor familii din Constanța, care, după ce au plătit bani grei la agenția Princess Travel pentru a-și petrece concediul pe plaje cu nisip fin și apă turcoaz, au rămas doar cu promisiunea vacanței de vis. După ce a încasat banii, proprietara agenției s-a făcut nevăzută. Turiștii păgubiți își caută acum dreptatea în justiție.

Doamna Elena a plătit vara trecută integral un sejur în Malta. Din motive familiale, nu a mai putut pleca în vacanța mult dorită, însă reprezentanții agenției Princess Travel au asigurat-o că își va putea decala plecarea fără probleme și fără costuri suplimentare. Turista a rămas însă doar cu promisiunile și banii luați.

Elena Stoian a depus mai multe plângeri la Oficiul pentru Protecția Consumatorilor, însă degeaba. Nu a primit niciun răspuns. În aceeși situație se află și Isabela Vasile din Caraș Severin. Atrasă de „super-ofertele” de pe siteul agenției de turism, a plătit pentru ea și familia ei mii de euro pentru o vacanță în Zanzibar, care a rămas doar pe hârtie.

Reporterii DottoTV au încercat în repetate rânduri să ia legătura cu administratorul agenției, Sabrina Nedelcu, însă fără succes. La sediul agenției, pe ușa de la intrare a fost lipit un afiș pe care scrie: #stămacasă Pentru urgențe sau solicitări ne puteți contacta la adresa de mail sau pe numărul de telefon.

Sabrina Maria Nedelcu, cea care deține Agenția de turism Princess Travel, a fost consilier judeţean din partea PSD Constanţa. Nedelcu a lansat un atac vulgar la adresa sutelor de mii de români care au protestat la adresa Guvernului PSD, în anul 2017. Femeia a catalogat protestatarii #rezist, „putori”.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult