joi, 18 aprilie, 2024
Home Sport Și roata s-a întors: CSM Constanța acceptă amânarea meciului cu Sepsi

Și roata s-a întors: CSM Constanța acceptă amânarea meciului cu Sepsi

de Redacția Dotto

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Constanța, liderul Ligii Naționale de Baschet Feminin (LNBF), a demonstrat un comportament de fair-play cum rar de vede, acceptând amânarea partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Programată inițial pentru 2 martie, decizia a fost luată în ciuda faptului că clubul covăsnean nu îndeplinea condițiile regulamentare pentru a solicita o astfel de amânare.

Nu putem să nu facem referire la situația anterioară, în care Sepsi a stârnit controverse în mass-media prin refuzul solicitării de amânare a partidei tur venită din partea CSM Constanța. Mai mult, echipa covăsneană a contestat în instanță amânarea partidei de la Constanța. Justiția a fost de partea contănțenilor iar la data de 15 februarie 2024 CSM Constanța efectiv a zdrobit Sepsi.

Cu toate acestea, conducerea CSM Constanța a subliniat că se concentrează mai degrabă pe performanțele de pe teren decât pe controversele din afara acestuia. Directorul CSM Constanța, Andrei Talpeș, a declarat: „Am fi putut să luăm o poziție beligerantă, mai ales că nu s-au întrunit condițiile regulamentare pentru o amânare, însă preferăm să ne concentrăm în continuare la jocul de baschet.”

Solicitarea de amânare a partidei din 2 martie a fost depusă de Sepsi Sfântu Gheorghe abia pe 20 februarie, cu mai puțin de 15 zile înaintea meciului, nerespectând regulamentul. Mai mult, Sepsi dispune de o altă sală, Arena Kati Szabo, omologată pentru meciurile din LNBF, care trebuia luată în considerare conform regulamentului.

CSM Constanța a dat dovadă de fair-play și a acceptat amânarea partidei, arătând că prioritare sunt spectacolul sportiv și implicarea fanilor. Aceasta este o decizie importantă, având în vedere că CSM Constanța este lider în LNBF cu 12 victorii din tot atâtea partide și a învins marea rivală Sepsi cu 94-84 într-un duel spectaculos desfășurat pe teren propriu la Constanța, pe 15 februarie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult