Home Interne SIBIU: Trei bărbaţi şi o femeie, reţinuţi pentru furtul unor bunuri în valoare de 60.000 lei
Interne - vineri 26 februarie 2021

SIBIU: Trei bărbaţi şi o femeie, reţinuţi pentru furtul unor bunuri în valoare de 60.000 lei

Trei bărbaţi şi o femeie din judeţul Sibiu au fost reţinuţi în urma unor percheziţii domiciliare la care au fost găsite bunuri care ar fi fost furate la începutul lunii februarie dintr-un container metalic, prejudiciul fiind de peste 60.000 de lei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, poliţiştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu au efectuat cinci percheziţii domiciliare în judeţele Sibiu şi Braşov, în localităţile Mag, respectiv Făgăraş.

Percheziţiile au avut loc în cadrul unei anchete care viza un furt sesizat în 4 februarie. La nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu s-a înregistrat o plângere referitoare la furtul unor bunuri dintr-un container metalic situat pe raza localităţii Cristian. Printre bunurile sustrase se numără un motor de barcă, un polizor, o centrală termică, un aparat de sudură profesional şi altele bunuri, valoarea prejudiciului creat ridicându-se la suma de 60.600 de lei.

În urma percheziţiilor, cinci persoane au fost conduse la audieri şi s-a reuşit recuperarea prejudiciului aproape în totalitate.

Potrivit IPJ, patru dintre suspecţi – trei bărbaţi cu vârstele de 26, 28 şi 34 de ani şi o femeie de 26 de ani, toţi domiciliaţi în satul Mag – au fost reţinuţi pentru furt calificat şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Primarul Constanței, la plantat copaci

Primarul Vergil Chițac, la plantat copaci în Parcul Tăbăcăriei și pe taluzul de la Modern.…