duminică, 21 iulie, 2024
Home Sport Halep a fost învinsă de Paula Badosa

Halep a fost învinsă de Paula Badosa

de Redacția Dotto
Halep

Simona Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa (locul 80 WTA), scor 1-6, 6-4, 6-3, în primul tur la Miami Open, după o oră şi 58 de minute de joc.

Aceasta a fost prima partidă jucată de Halep după 569 de zile și după ce a fost depistată pozitiv și suspendată. În setul doi, Simona a acuzat o durere la umărul drept. Simona Halep a revenit la Miami, în aclamaţiile fanilor români, încrezătoare şi zâmbitoare. Așa cum a declarat în repetate rânduri, ea nu avea nicio așteptare, ci doar voia să vadă cum simte jocul, după o lungă pauză.

În setul trei, Simona a început să dea semne de frustrare şi nervozitate, iar la 1-1, Badosa a reuşit break-ul, după ce Halep a făcut un game slab, cu multe greşeli. Românca a recuperat game-ul la 2-2, însă imediat a recuperat Badosa, care a dus scorul la 3-2. Şi Badosa a acuzat dureri la gleznă, dar s-a impus în cele din urmă, scor 6-3, după mai multe erori făcute de jucătoarea din Constanța. Simona Halep, care începe de la zero în clasamentul WTA, a jucat până la acest meci de două ori cu Paula Badosa şi a câştigat ambele confruntări.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult