vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Simona Halep cade în clasamentul WTA

Simona Halep cade în clasamentul WTA

de Redacția Dotto

Simona Halep a căzut pe locul 1135 în clasamentul WTA, după ce nu a participat la Roland Garros. Alte două românce, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea, au ajuns în top 50 mondial.

Clasamentul WTA a fost actualizat după turneul de la Roland Garros, iar Simona Halep, încă absentă din circuit, se află pe locul 1135. În schimb, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea au avut evoluții notabile. Ana Bogdan a urcat 15 poziții, ajungând pe locul 49, după ce a ajuns până în turul al treilea la Paris, in timp ce Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur, a urcat o poziție, situându-se pe locul 29. Iga Swiatek a câștigat turneul la feminin, în timp ce Ana Bogdan a avut o performanță remarcabilă, propulsându-se în top 50. Anca Todoni a avut cea mai spectaculoasă creștere, urcând 43 de locuri până pe poziția 537.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult