joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris

Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris

de Redacția Dotto

În data de 10 iunie se va stabili lista jucătoarelor și a jucătorilor eligibili care au dreptul de a participa la ediția de vară a Jocurilor Olimpice de la Paris. Condiția este ca atât la masculin cât și la feminin jucătorii care participă la Olimpiada din capitala Franței să ocupe unul din primele 400 de locuri din clasamentele mondiale. Potrivit jurnalistului Daniel Radu, fostul număr 1 mondial Simona Halep, va absenta pentru a treia oară de la Jocurile Olimpice. În prezent, Simona Halep are doar 11 puncte în clasamentul mondial, singurele turnee la care mai poate participa până atunci fiind cele de categorie „WTA 125″ de la Bari (Italia) și Makarska (Croația), care se dispută în același timp. Dacă ar câștiga unul dintre aceste turnee, Simona Halep ar acumula 136 de puncte, la 15 lungimi distanță de locul 400 WTA ocupat în acest moment de italianca Sofia Rocchetti, care a adunat 151 de puncte. Halep a participat o singură dată la Jocurile Olimpice, în 2012 la Londra, cînd a fost învinsă în primul tur de kazaha Yaroslava Shvedova.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult