duminică, 21 iulie, 2024
Home Sport Simona Halep revine în circuitul de tenis după un an și jumătate

Simona Halep revine în circuitul de tenis după un an și jumătate

de Redacția Dotto
Simona Halep

După reducerea suspendării de către TAS, Simona Halep revine pe teren și participă la turneul de tenis Miami Open. Acesta are loc în perioada 19-31 martie. Beneficiara unui wild card, constănțeanca va juca în primul tur de la Miami Open, marți, după ora 22.00 (ora României), împotriva spaniolei Paola Badosa, locul 73 mondial.

Simona Halep revine

Simona Halep nu a mai avut clasament pentru că nu a putut să mai joace la turnee din cauza suspendării pentru contaminarea cu roxadustat. Astfel și-a pierdut toate punctele pe care le avea acumulate în clasamentul mondial de tenis feminin.

Cu cele 10 puncte, Simona Halep va reveni în clasamentul WTA: românca ar urma să ocupe poziția 1141 în ierarhia mondială

Dacă va trece de primul tur, Simona ar putea ajunge în TOP 1000 WTA. Există și un scenariu prin care Simona Halep ar putea reveni chiar în TOP 100 WTA. Este greu de crezut că acest lucru se va întâmpla, având în vede faptul că Simona Halep nu a mai jucat un meci de tenis oficial din august 2022.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult