Simona Halep se va vaccina împotriva COVID-19
HomeActualitateSimona Halep se va vaccina împotriva COVID-19
Actualitate - Breaking news - Sport - 3 săptămâni în urmă

Simona Halep se va vaccina împotriva COVID-19

Simona Halep se va vaccina împotriva COVID-19, atunci când va fi posibil, conform unei postări de pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie!” este declarația cu care este citată Simona Halep în postarea Ministerului Sănătății. „Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci şi un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm.

După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că ştie cum se simte această boală”, comentează Ministerul Sănătății în mesajul publicat pe Facebook. „Cu toții ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile și oamenii pe care îi iubim.

La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona,” se mai spune în mesajul Ministerului Sănătății. La finalul lunii octombrie a anului trecut, Simona Halep anunța că a fost infectată cu noul coronavirus. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a avut simptome ușoare și a trecut cu bine peste boală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Gazda radio și TV Larry King a murit la 87 de ani

Gazda de televiziune și radio Larry King a murit sâmbătă la Cedars-Sinai Medical Center di…