joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Simphony of Light, LIVE la DOTTO TV

Simphony of Light, LIVE la DOTTO TV

de Redacția Dotto

Constanța se pregătește să strălucească sub lumina unui spectacol unic. Pe 7 iunie, Piața Ovidiu va deveni epicentrul distracției și al magiei vizuale, găzduind Symphony of Light. Constănțenii și turiștii de pe litoral sunt invitați să înceapă sezonul estival cu acest show captivant, unde muzica, dansul și jocurile de lumini vor crea o atmosferă captivantă. Cap de afiș al serii va fi Delia, una dintre cele mai apreciate artiste din România, care va aduce în premieră la Constanța show-ul său Rockadelia. Alături de ea, Mr. Mirrors și trupe de dansatori profesioniști vor urca pe scenă, completând spectacolul cu vizualuri impresionante, flăcări de scenă și confetti. În plus, cel mai mare show de lasere organizat vreodată la Constanța va lumina cerul. DOTTO TV va transmite LIVE acest eveniment pentru toți cei care nu vor ajunge în Piața Ovidiu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult