Bike-sharing

Sistemul de bike sharing va fi din nou disponibil de la 1 martie. Peste 350 de biciclete vor fi puse din nou un rastel în cele 24 de stații din Constanța și stațiunea Mamaia.

Bicicletele pot fi închiriate gratuit de orice doritor pe baza unui card care poate fi ridicat de la Serviul de Impozite și Taxe.

Peste 350 de biciclete vor fi puse la dispoziția constănțenilor și turiștilor odată cu începerea primăverii. Acestea vor fi depozitate în cele 24 de stații din oraș și din stațiunea Mamaia. Cei care doresc să le închireze trebuie să aibă un card CT bike care poate fi ridicat gratuit de la Serviciul de Impozite și Taxe locale, pe baza buletinului de identitate. Numai anul trecut, administrația locală a eliberat peste 17.000 de carduri pentru biciclete, sistemul înregistrând peste 7.000 de utilizatori unici.

Potrivit Primăriei, cardurile emise și folosite în anii trecuți vor putea fi folosite și anul acesta.

Sistemul de bike sharing a fost întrerupt pe 1 decembrie 2021, când s-a făcut o revizie generală a stațiilor și bicicletelor. Informații despre punctele de emitere a cardurilor, dar și despre stațiile cu biciclete pot fi consultate pe site-ul blackseabike.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hoți de combustibil, reținuți

25 de hoți care furau benzină din cisternele de aprovizionare ale stațiilor PECO au fost p…