miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Site-ul CJ Constanța spart de hackeri

Site-ul CJ Constanța spart de hackeri

de Redacția Dotto

Breșă de securitate la nivel înalt. Site-ul Consiliului Județean Constanța a fost spart de hackeri în această dimineață. “Hacked by Unix România” este mesajul care le apare celor care accesează site-ul CJC.

Reprezentanții instituției spun “experții IT depun eforturi pentru a identifica sursa sau cauza exactă a breșei de securitate care a dus la compromiterea site-ului”.

Anii trecuți pirații internatului au spart și site-ul Consiliului Județean Cluj. S-a întâmplat atât în 2021, cât și în 2020 și 2015. Hackerii au cerut autorităților publice și recompense. Mai exact 100 de euro în bitcoin, pentru a nu face publice bazele de date și fișierele site-ului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult