sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Slava Rusă: Cimitir distrus de incendiu

Slava Rusă: Cimitir distrus de incendiu

de Redacția Dotto

Un incendiu puternic a mistuit noaptea trecută cimitirul din satul Slava Rusă.

Aproape o treime din suprafața cimitirului a fost distrusă, au transmis pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit cinci subofiţeri cu o autospecială din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag. La sosirea pompierilor militari, focul se manifesta pe aproximativ trei hectare, în cimitir şi pe un teren viran al localităţii. Salvatorii spun că deși flăcările au fost extrem de mari, nu a existat pericolul ca acestea să ajungă la locuinţele oamenilor. Incendiul a fost stins după aproximativ o oră şi jumătate. Cauza probabilă a acestuia a fost focul nesupravegheat în spaţii deschise.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult