Droguri

Imagini șocante surprinse într-un mall din Constanța.

Într-un clip care circulă pe diverse rețele de socializare se observă cum o femeie este lovită fără milă de un agent de pază. La câțiva pași distanță, un coleg al bărbatului asistă nepăsător la toată scena. Incidentul s-a petrecut aseară cu puțin timp după ora 19:00. Reprezentanții firmei de pază susțin că agentul ar fi rugat-o pe femeia să părăsească mall-ul, după ce aceasta ar fi înjurat și deranjat o serbare a unor copii. În loc să se conformeze solicitării, femeia ar fi devenit recalcitrantă și l-ar fi agresat pe paznic. Chiar și așa, reprezentantul firmei de pază recunoaște că reacția angajatului său a fost exagerată.

Bărbatul implicat in incident a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale după ce ar fi acuzat probleme la claviculă. Paznicii din mall spun că femeie intră frecvent în magazin și creează probleme, fiind cunoscută cu probleme psihice. Polițiștii constănțeni s-au autosesizat și au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă.

În paralel o anchetă a început și firma de pază, care îl va sancționa pe paznicul implicat în incident. Acesta riscă să îi fie desfăcut contractul de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…