duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Societatea de Drumuri Constanța cere aviz de mediu pentru proiectul: „Extindere perimetru cariera Șipote, Deleni”

Societatea de Drumuri Constanța cere aviz de mediu pentru proiectul: „Extindere perimetru cariera Șipote, Deleni”

de Redacția Dotto

Societatea Drumuri Județene Constanța anunţă că a depus raportul privind impactul asupra mediului și a studiului de evaluare adecvată pentru proiectul: „EXTINDERE PERIMETRU CARIERA SIPOTE, COMUNA DELENI”, propus a fi amplasat în Comuna Deleni, satul Sipote, Cariera calcar, județul Constanța.

Tipul deciziei posibile luate de APM Constanța poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul privind impactul asupra mediului și studiul de evaluare adecvată pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța din Municipiul Constanța, de luni până joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8 -14 şi la adresa  Drumuri Județene Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, strada Celulozei, nr. 15A, în zilele de luni – joi, între orele 8-16 și vineri, între orele 8-14.

Documentul menţionat este  disponibil şi accesând site-ul: apmct.anpm.ro.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului și a studiului de evaluare adecvată, va avea loc la Caminul Cultural din Comuna Deleni, Sat Sipote, strada Traian, nr. 92, Judetul Constanta, în data de 19.01.2024, orele 11.00.    

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentul menţionat la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanta, cu sediul în Constanța, str. Unirii nr. 23, până la data de 19.01.2024.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult