joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Societatea de drumuri în pericol să rămână fără bani

Societatea de drumuri în pericol să rămână fără bani

de Redacția Dotto

Trei sute de angajati ai companiei de drumuri judetene sunt in pericol sa ramana fara salarii dupa ce societatea lor a ramas fara conducere. Sursele noastre spun ca la mijloc ar fi o vendeta politica intre liberali si actualul presedinte al Consiliului Judetean. La ultima sedinta, majoritatea consilierilor judeteni au blocat procedura de numire a unei conduceri la carma drumurilor judetene. Drept urmare exista doua riscuri: unul ar fi ca salariatii sa nu mai fie platiti incepand din iulie iar al doilea, ca lucrarile din teren sa se opreasca. Directorul interimar al companiei, Razvan Zagon ne explica situatia.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult