marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Șofer, a cărui mașină luase foc, salvat de un jandarm

Șofer, a cărui mașină luase foc, salvat de un jandarm

de Ileana Gheorghiu

Un jandarm constănțean a salvat un șofer aflat în trafic, a cărui mașină a fost la un pas să ia foc. Aflat în timpul serviciului, acesta a observat în trafic o mașină de sub care ieșeau flăcări și din care cădeau bucăți de plastic aprins.

Șoferul mașinii nu observase că autoturismul său luase foc. Jandarmul a aprins imediat luminile de intervenție și a blocat intersecția cu autospeciala Jandarmeriei, pentru a înlătura pericolul pentru ceilalți participanți la trafic și pentru a putea interveni.

A luat extinctorul din mașina de serviciu și s-a îndreptat imediat spre autoturismul in flăcări. A deschis ușa bărbatului și i-a spus să coboare repede din mașină. Apoi a ridicat capota și a încercat să stingă flăcările, pentru a evita o posibilă tragedie.

Alți doi bărbați care așteptau la semafor au venit în sprijinul lui. În scurt timp, au reușit împreună să stingă incendiul și să elimine orice pericol.

Pe jandarm îl cheamă Daniel Cazacu și este subofițer, cu grad de plutonier în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. Acesta lucrează în jandarmerie de 16 ani.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult