joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Șoferi băuți și posibil drogați depistați la volan, pe străzile din Constanța

Șoferi băuți și posibil drogați depistați la volan, pe străzile din Constanța

de Redacția Dotto

La data de 18 mai  a.c., în jurul orei 04.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 2 Poliție, au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Suceava, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a refuzat testarea cu aparatul din dotare, ulterior, fiind condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

De asemenea, la data de 18 mai  a.c., în jurul orei 08.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 2 Poliție, au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe Bulevardul Tomis.

Bărbatul  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul a fost testat cu aparatul din dotare, unde au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult