Șoferi inconștienți pe șosele

Un șofer a zburat peste sensul giratoriu, iar un altul a întors și a mers pe contrasens. S-a întâmplat azi la Ovidiu, când camerele de supraveghere i-au surprins pe cei doi șoferi în același timp.

Unul din ei întoarce mașina prin loc nepermis și continuă drumul pe contrasens, în timp ce un altul intră cu viteză în sensul giratoriu pe care îl zboară pur și simplu, apoi se oprește lângă benzinărie, iar mașina ia foc. Șoferul a scăpat cu viață și a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

ISU Constanța despre accident:

În cursul acestei dimineți, după ora 04:30, am fost solicitați, prin apel la numărul unic de urgență 112, să intervenim, în localitatea Ovidiu, la un accident rutier urmat de un incendiu ce se manifesta la un atelier auto. Au fost alocate, ca mijloace de intervenție, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, două ambulanțe SMURD, precum și echipaje ale Seerviciului Județean de Ambulanță Constanța. În urma accidentului rutier, două victime cu vârste de până în 25 ani au fost transportate la spital. Autoturismul a ars în proporție de 90% și, de asemenea, au fost afectate de flăcări doi pereți ai halei atelierului auto.”

Sursă video: Ovi Protect

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…