Somații de demolare pentru mai multe terase din Constanța
HomeActualitateSomații de demolare pentru mai multe terase din Constanța
Actualitate - News - 2 săptămâni în urmă

Somații de demolare pentru mai multe terase din Constanța

Somații de demolare pentru mai multe terase din Constanța ! În urmă cu câteva zile au fost identificate de către autorițățile locale 20 de terase ale căror proprietari şi-au extins construcțiile pe domeniul public, peste limita acordată.

Locaţiile sunt în mai multe zone ale oraşului, atât în centru, pe bulevardul Tomis, cât şi pe faleză.

Mai multe terase din Constanța au primit somații de demolare. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi, este vorba despre 20 de terase care nu au respectat autorizaţia de funcţionare, care au depăşit limita spaţiului acordat și s-au extins ilegal pe domeniul public. Același lucru s-a întâmplat și în cazul unui patron, a cărui terasă este situată pe bulevardul Tomis, care la sfârșitul lunii noiembrie, a primit somaţia de desfiinţare a construcţiei de pe trotuar, întrucât nu avea autorizație.

Proprietarii teraselor spun că autorițățile locale pun foarte mare presiune pe industria HoReCa.

Constănțenii, însă, sunt de părere că aceste controale nu îi ajută pe administratorii locali, având în vedere că industria ospitalității a fost grav afectată de pandemie. Reprezentanții HoReCa trebuie sprijiniți, spun ei.

Autoritățile locale spun că vor efectua acțiuni de verificare şi pentru terasele din Portul Tomis. Proprietarii care nu se conformează în urma somațiilor vor fi sancționați aspru de autoritățile abilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Constănțenii trebuie să plătească o gigacalorie mai ieftină!

În mod evident, Constanţa are nevoie de o nouă abordare privind serviciul public de furniz…