Sony confirmă că Disney Plus, Netflix și Twitch vor fi lansate pe PS5

Dacă intenționați să vă folosiți PlayStation 5 pentru mai mult decât jocuri – indiferent dacă este vorba de redarea de filme și emisiuni TV pe Netflix sau de redarea de muzică pe Spotify – veți fi fericiți să știți că această consolă Sony de ultimă generație va sprijini unele dintre cele mai multe aplicații populare de divertisment la lansare.

Sony a confirmat joi într-o postare pe blog că șase aplicații de divertisment vor fi disponibile pe PS5 pe 12 noiembrie: Apple TV Plus, Disney Plus, Netflix, Spotify, Twitch și YouTube. Compania a mai spus că mai multe aplicații de streaming, cum ar fi Amazon Prime Video, Hulu și Peacock, vin pe PS5, dar nu au dat un termen pentru momentul în care acestea vor fi disponibile.

Absent în mod special de pe listă este HBO Max, care se află în prezent în dispută contractuală cu Amazon și Roku cu privire la includerea noii aplicații de streaming pe platformele lor și a opțiunilor de televiziune cu plată precum Sling. (Sony și-a închis anul trecut propriul concurent Sling pentru TV cu plată, PlayStation Vue.)

În plus, Sony a confirmat că cele patru butoane nemarcate anterior situate pe telecomanda dedicată PS5 Media vor servi drept butoane de lansare dedicate pentru Disney Plus, Netflix, Spotify și YouTube, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus. Telecomanda va fi lansată alături de PS5 pe 12 noiembrie, dar nu este inclusă în consolă. În prezent, este disponibil ca o achiziție separată de 30 USD la Target. Alți comercianți cu amănuntul – inclusiv Amazon, Best Buy și GameStop – îl vând și ei, dar în prezent sunt epuizați.

Consolele de ultimă generație urmând să sosească în doar câteva săptămâni, Sony demonstrează că viitoarea sa consolă este mult mai mult decât un sistem pentru a juca jocuri video. Includerea a patru butoane de lansare dedicate pentru unele dintre cele mai populare aplicații de streaming – și interfața de sistem recent dezvăluită, inclusiv un ecran de pornire separat pentru aplicațiile de divertisment – ne oferă o privire mai bună asupra modului în care proprietarii PS5 vor putea utiliza hardware-ul lansării zi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Un program al unui grup israelian, utilizat pentru spionarea activiştilor şi jurnaliştilor

Tel Aviv, 16 iulie – Mai multe guverne au utilizat un program informatic de spionaj …