vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Sorana Cîrstea eliminată de la Roland Garros

Sorana Cîrstea eliminată de la Roland Garros

de Redacția Dotto

Tenismena română, Sorana Cîrstea ( locul 30 WTA şi favorita numărul 28 la Roland Garros), a fost eliminată, în primul tur al turneului de Gand Slam din Franța. Jucătoarea din România a fost învinsă în primul tur de Anna Blinkova din Rusia, locul 45 WTA, în trei seturi, 6-3, 3-6, 7-6. Sorana a început tare și a făcut rapid 3-0. Dar au apărut problemele. Blinkova a egalat, iar Cîrstea a cerut intervenția doctorului, acuzând dureri la glezna stânga. Ulterior, tot Blinkova a jucat mai bine. Partida trebuia să se dispute de la ora 12.00, dar a fost amânată mai bine de patru ore din cauza ploii. Singurele reprezentante ale României rămase acum în competiție sunt Irina Begu și Ana Bogdan, care s-au calificat în turul al doilea.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult