spa la mare

Constanța, cea mai populară destinație turistică din România, în timpul verii, a devenit foarte atractivă și în sezonul rece. Tot mai mulți turiști vin iarna la mare pentru a se bucura la tratamentele SPA. Iar hotelierii îi așteaptă cu oferte tentante la tratamente și cazare.

Iarna e ca vara pe litoral. Agențiile de turism vând pachete la SPA ca în plin sezon estival. Clienții sunt în general persoane cu studii superioare, care câștigă bine sa au vouchere de vacanță și care vor să se relaxeze în weekend cu masaje în timp ce privesc marea. Iar cererea din ce în ce mai mare, îi face pe agenții de turism să afirme chiar că pe litoral se ia naștere un nou trend.

Ofertele pentru spa și cazare în extrasezon vin exclusiv de la hotelurile de 4 și 5 stele. Iar vestea bună este că acestea acceptă și vouchere de vacanță, a căror valabilitate a fost prelungită până în vara anului 2022.

Prețurile unei vacanțe de o zi la SPA diferă în funcție de serviciile alese. Dacă vreți să vă bucurați de piscină, saună umedă sau uscată și masaj, trebuie să știți că prețul este de 145 lei pentru întreaga zi.

Obiceiurile de consum ale românilor se schimbă an de an. Aceștia au învățat să se bucure de vacanțele de relaxare sau tratament, obiceiuri care se văd în cifra de afaceri a pieței balneo și spa din întreaga țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Patru clădiri emblematice din Constanța sunt puse în lumina…promovării

Patru clădiri emblematice din Constanța, iluminate arhitectural începând cu ziua de aniver…