marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Spațiile dintre blocuri, reorganizate ca parcări 

Spațiile dintre blocuri, reorganizate ca parcări 

de Redacția Dotto

O nouă parcare destinată riveranilor a fost construită pe strada Zefirului, în dreptul blocului FB10.

Suprafața carosabilă eliberată de garaje a fost reamenajată prin lucrări de pregătire a suprafețelor, asfaltare și trasare a marcajelor rutiere. Au fost turnate două straturi de asfalt, binder și uzură, pentru a crește rezistența căii de rulare. De asemenea, au fost reabilitate toate aleile de acces, treptele și trotuarele din proximitatea parcării pentru a spori confortul locatarilor din zonă. 

În paralel, au fost demarate lucrările de pregătire a suprafețelor în parcările situate pe aleea Topolog. Se reamenajează terenurile virane, în trei zone distincte.  

Până la sfârșitul anului, Primaria Municipiului Constanța va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului. 

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult