sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Spațiu public urban, reamenajat pentru a crea noi locuri de parcare 

Spațiu public urban, reamenajat pentru a crea noi locuri de parcare 

de Redacția Dotto

Primăria Municipiului Constanța continuă să reorganizeze spațiile existente și să amenajeze noi locuri de parcare pe terenurile virane. 

Pe aleea Scafandrilor au fost create 38 noi locuri de parcare pentru riverani, în urma lucrărilor de asfaltare și de consolidare a terenului. Au fost montate borduri noi pentru delimitarea platformei de parcare și au fost aplicate marcajele rutiere. 

Alte două parcări sunt în curs de amenajare pe aleea Topolog din cartierul Inel II și pe strada Zefirului din cartierul Poarta 6. Echipele Confort Urban lucrează în aceste zile la pregătirea suprafețelor care urmează să fie asfaltate. 

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, locuitorii orașului sunt rugați să nu își parcheze mașinile în zonele în care se execută lucrări! 

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult