Spectacol cu sute de drone, la Jurilovca

Mii de localnici și turiști au participat, în acest weekend, la Jurilovca, la inaugurarea noului port turistic. O investiție de 4,5 milioane de euro, care va consolida Jurilovca ca punct de atracție turistică pentru iubitorii de natură, pescuit și sporturi pe apă.

Evenimentul a fost marcat de un spectacol cu sute de drone, care au spus povestea pescarilor lipoveni.

Primăria Jurilovca a organizat pentru inaugurarea noului port turistic un eveniment grandis cu cântece și dansuri, oferit de ansamblurile locale și cu multă mâncare pregătită după rețete specific locului. Noul Port Turistic Jurilovca se bucură de facilități moderne. Fiecare ponton este prevăzut cu prize și acces la apă potabilă.

Portul este prevăzut și cu zone de reaxare, de promenadă și de pescuit. Localnicii sunt siguri că noul port va aduce la Jurilovca și mai mulți turiști dornici de excursii în Delta Dunării, pescuit sportiv și observarea păsărilor.

Evenimentul de la Jurilovca s-a încheiat cu show spectaculos. 2oo de drone au spus povestea pescarilor lipoveni, a riscurilor pe care și le asumă aceștia atunci când pleacă în larg, la pescuit, dar și a emoțiilor soțiilor lor, care îi așteaptă să se întoarcă teferi acasă, mai ales în zilele în care marea sau lacul Razelm sunt lovite de furtună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…