Spectacol de control și viteză pe mare cu vânt de peste 90 de km/h

Nu doar vântul a sfidat limitele la Constanța, ci și un kitesurfer curajos, care s-a urcat pe valuri, în ciuda rafalelor de 90 de km pe oră.

Kitesurferul, este un puști de 16 ani. Fără să stea prea mult pe gânduri, el și-a îmbrăcat echipamentul de protecție și și-a luat zborul deasupra mării într-un spectacol captivant de control și viteză.

Sursa video: Funky Travel

Salturile sale spectaculoase peste crestele înspumate ale valurilor au transformat marea într-o arenă de performanță extremă. Imaginile au fost surprinse de un amator al sporturilor extreme și au devenit virale pe rețelele de socializare.

Aventura  îndrăzneață pe valurile înfuriate nu a fost lipsită de comentarii. În timp ce unii au considerat că sportivul a făcut un gest inconștient, alții au sărit în apărarea tânărului spunând că acesta s-a antrenat special pentru a face performanță în condiții de vreme extremă.

Vlad Caragața practică sportul pe valuri de 6 ani și are la activ sărituri spectaculoase la concursuri de renume unde a “zburat” pe apă la  24,5 de metri înălțime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Germania: popularitatea guvernului se prăbușește

Formaţiunea social-democrată SPD s-a reunit în congres la Berlin, dar delegaţii nu au mai …